BENEFIT DUNIAWI MEMBERSHIP SHAKLEE

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

SHAKLEE membership ni bukan business semata-mata kawan-kawan. Contoh kalau kita selalu shopping kat AEON, selalu makan SUSHI KING, selalu masuk WATSON. mesti kita nak jadi member sebab macam-macam benefi boleh dapat, boleh dapat diskaun, rebat and cash voucher kan.

Tapi nak cerita yang SHAKLEE membership ni lagi super duper best!

KITA DAHULUKAN DENGAN POINT KESENANGAN DUNIAWI DAHULU YE.. WIWIWIWI
KELEBIHAN JOIN MEMBERSHIP SHAKLEE 
(ASPEK DUNIAWI)

DISCOUNT! DISCOUNT! 

ni paling utama. Siapa tak suka barang murah kakak weh, bila dapat benda murah, secara automatiknya ada duit extra nak beli toys and baju Maryam. So siapa yang untung? Bukan Erine tau. Maryaaam jugak yang untung! So nanti bila kakak dah register dengan (ehem, Erine lers) kakak dah entitled untuk dapat harga ahli. SEUMUR HIDUP! ye. bukan murah singgit dua. murah sampai puluh-puluh persen!

BOLEH DAPAT FREE GIFT 

Erine memang gila freegift. Kalau beli apa-apa kat kaunter mesti tanya takde freegift ke kak? hahaha saje kasi pening chashier. but with SHAKLEE, takpayah tanya, mesti ada punya freegift dia bagi kat members. SYOK wooo.
BOLEH DAPAT CASH REBATE 

Yes, bershopping supplement sebanyak RM400++ kemudian SHAKLEE BAGI BONUS DALAM BENTUK CASH sebagai penghargaan kakak bershopping supplement. Ya Allah, baiknya hati company saya ni! Dahladapat murah, diskaun lagi, bagi lagi cash rebate. OHMAIIII

BOLEH DAPAT CAR BONUS 
ada kereta tapi tapayah  ayar, gila apa? serius! saya tak perlu bayar kereta saya. Shaklee ada program untuk dapatkan Car Bonus , program selama 4-5 bulan selepas itu Shaklee bermurah hati membayarkan kereta saya. Duit bayar kereta boleh saya allocatekan untuk hantar parents pergi Haji atau kumpul duit beli rumah yang ada swimming pool, garden dan dihiasi perabot yang cantik-cantik 😉 

BOLEH BERCUTI SAKAN TAK KELUAR DUIT
keluar haaa bolehler feeling-feelig sharpay bercuti mewah-mewah lepak hotel makan breakfast buffet hari-hari. kalau nak guna duit sendiri, mampu backpackers sajolah labuu. Tapi dengan Shaklee kita berpeluang untung pergi bercuti secara free of charge sebab Shaklee sponsor semua dari tiket flight, duit makan, duit poket, tempat penginapan selama seminggu. Lagi terharu, LUGGAGE PON DAPAT FREE *ternganga kegembiraan*


LEADERSHIP BONUS
 sebab saya boleh tambah elaun untuk barangan toys Maryam. MARYAAAM jugak huntung! hihi. Leadership bonus Shaklee bagi sebagai rewards selepas berjaya guide anak-anak didik menjadi leader. Bonus ni Shaklee tak ambil/potong dari bonus anak-anak okay, itu kejam. SHAKLEE TAK MENINDAS DOWNLINE 😉

BOLEH DAPAT RANK UP BONUS 
sebab akan dapat extra bonus. Rank up Supervisor pon dah dapat extra RM700 you all. Bulan ni Erine sedang fight untuk Supervisor supaya saya dapat extra bonus. Boleh beli baju Maryam. MARYAM LAGII!

 MASUK BENGKEL NUTRISI 
samada secara PERCUMA ataupun RM40. Time nilah baru ternganga bila tau macam-macam ilmu tentang nutrien. Lepas ni dah takde sapa boleh tipu kita pasal bab-bab makanan and cara diet berkesan lagi. SEBAB WE ALLS PERGI BEGKEL NUTRISI YOU ALL…

DAPAT START BERBISNES TANPA KELUARKAN MODAL
sebab saya pun takde modal. Duit modal habis daa labur kat @stringnthings.my hihi 

Jadi, DAH KIRA TAHAP KEUNTUNGAN bila join membership Shaklee? Samada untuk MAKAN SENDIRI atau yang BERBISNES SHAKLEE PART/FULL TIME kita semua dapat untung!
Okay-okay, SAYA DAH TERBERMINAT NAK JOIN SHAKLEE, bagitahu apa yang saya kena buat sekarangggggg? omg excited gilerrr!

Whatsapp ERINE lah untuk berdaftar.. 
ni haa number ERINE. SAVE! 
017-9108687
Cara Daftar Ahli Shaklee Online

Cara Daftar Ahli Shaklee Online 2017


Pengedar Shaklee Petaling Jaya

❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣
Shaklee Independent Distributor Erine Zulkefli( 1238657)


FB : Nurshazreen Zulkefli


Phone : 017 9108687


Order Shaklee Online dan pos ke seluruh Malaysia


COD Shaklee Area PJ : Seksyen 14, Petaling Jaya, TTDI, Old Town PJ. Ara Damansara


❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣

Leave a Reply