PROMO : Daftar Ahli Shaklee 2017

Assalammualaikum. Entry kali ini Erine nak bagitahu PROMO menarik untuk bulan November 2017 ini.

Semuanya berkaitan dengan Program Daftar Ahli Shaklee dengan lebih benefit dan juga lebih penjimatan. haa nak tau tengok gamba ni okay.

Daftar Ahli Shaklee

Daftar Ahli Shaklee Online

Ini promo untuk orang baru yang nak jadi ahli Shaklee,  melalui promo ini, kita galakkan anda untuk join sebagai ahli Shaklee berdaftar dengan membeli 2 botol Vivix! Dengan pembelian dua botol VIVIX, anda akan mendapat diskaun sebanyak 5%! Bukan itu sahaja, dahla jimat sebanyak 5%. Tapi, pembelian anda secara automatik boleh dapat harga Ahli dan tawaran menjadi ahli secara percuma!! Jadi lepas ni dah tak payah beli product Shaklee dengan harga retail. wee! Best ke best?

Eh, belum habis lagi. dahla dapat jadi ahli percuma tanpa perlu bayar RM80.00. Dapat pulak tu penghantaran secara percuma berjumplah RM10.00. Dah jadi ahli kan, mestilah anda juga layak untuk dapat CASH REBAT setiap bulan dengan setiap pembelian anda! ya Allah tak sudah sudah benefit kalau anda pengguna tegar Shaklee dan beli 2 botol VIVIX!

Okay apa kata Erine Recap kelebihan yang anda akan dapat bila beli VIVIX 2 BOTOL bulan ini ye.

  1. Diskaun sebanyak 5% (RM40.28)
  2. Keahlian percuma (RM RM68.90)
  3.  Personal Bonus / Cash Rebat (RM 36.10)
  4. Free Postage (RM10.00)

TOTAL PENJIMATAN SEBANYAK RM155!!

Sebenarnya cara untuk daftar ahli dengan pembelian Shaklee ni dah lama ada, cuma kadang-kadang ramai yang lupa. Sebab masih ramai customer Erine yang masih buat pembelian dengan harga retail. Rugi sangat kalau tak kejar benefits jadi ahli Shaklee ni tau.

Jadi apa tunggu lagi?

Details Erine semua ada di bawah ini. Tinggal angkat phone aje dan semua penjimatan dan benefit menjadi ahli Shaklee adalah milik andaa! YAY!

Cara Daftar Ahli Shaklee Online

Cara Daftar Ahli Shaklee Online 2017


Pengedar Shaklee Petaling Jaya

❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣
Shaklee Independent Distributor Erine Zulkefli( 1238657)


FB : Nurshazreen Zulkefli


Phone : 017 9108687


Order Shaklee Online dan pos ke seluruh Malaysia


COD Shaklee Area PJ : Seksyen 14, Petaling Jaya, TTDI, Old Town PJ. Ara Damansara


❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣

Leave a Reply