PROMO : Daftar Ahli Shaklee 2017

Assalammualaikum. Entry kali ini Erine nak bagitahu PROMO menarik untuk bulan November 2017 ini.

Semuanya berkaitan dengan Program Daftar Ahli Shaklee dengan lebih benefit dan juga lebih penjimatan. haa nak tau tengok gamba ni okay.

Daftar Ahli Shaklee

Daftar Ahli Shaklee Online

Ini promo untuk orang baru yang nak jadi ahli Shaklee,  melalui promo ini, kita galakkan anda untuk join sebagai ahli Shaklee berdaftar dengan membeli 2 botol Vivix! Dengan pembelian dua botol VIVIX, anda akan mendapat diskaun sebanyak 5%! Bukan itu sahaja, dahla jimat sebanyak 5%. Tapi, pembelian anda secara automatik boleh dapat harga Ahli dan tawaran menjadi ahli secara percuma!! Jadi lepas ni dah tak payah beli product Shaklee dengan harga retail. wee! Best ke best?

Eh, belum habis lagi. dahla dapat jadi ahli percuma tanpa perlu bayar RM80.00. Dapat pulak tu penghantaran secara percuma berjumplah RM10.00. Dah jadi ahli kan, mestilah anda juga layak untuk dapat CASH REBAT setiap bulan dengan setiap pembelian anda! ya Allah tak sudah sudah benefit kalau anda pengguna tegar Shaklee dan beli 2 botol VIVIX!

Okay apa kata Erine Recap kelebihan yang anda akan dapat bila beli VIVIX 2 BOTOL bulan ini ye.

  1. Diskaun sebanyak 5% (RM40.28)
  2. Keahlian percuma (RM RM68.90)
  3.  Personal Bonus / Cash Rebat (RM 36.10)
  4. Free Postage (RM10.00)

TOTAL PENJIMATAN SEBANYAK RM155!!

Sebenarnya cara untuk daftar ahli dengan pembelian Shaklee ni dah lama ada, cuma kadang-kadang ramai yang lupa. Sebab masih ramai customer Erine yang masih buat pembelian dengan harga retail. Rugi sangat kalau tak kejar benefits jadi ahli Shaklee ni tau.

Jadi apa tunggu lagi?

Details Erine semua ada di bawah ini. Tinggal angkat phone aje dan semua penjimatan dan benefit menjadi ahli Shaklee adalah milik andaa! YAY!

Cara Daftar Ahli Shaklee Online

Cara Daftar Ahli Shaklee Online 2017


Pengedar Shaklee Petaling Jaya

❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣
Shaklee Independent Distributor Erine Zulkefli( 1238657)


FB : Nurshazreen Zulkefli


Phone : 017 9108687


Order Shaklee Online dan pos ke seluruh Malaysia


COD Shaklee Area PJ : Seksyen 14, Petaling Jaya, TTDI, Old Town PJ. Ara Damansara


❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣

Petua Menghilangkan Jerawat

YA ALLAH JERAWAT KEMBALI LAGI!!

Siapa yang tak pernah ada jerawat memang tak normal lah. hehe

Tapi ada jerawat yang terlampau aktif sampai mengganggu keyakinan diri pun tak normal juga kan. Sebelum ni Erine pernah share jenis-jenis jerawat dan tips peribadi Erine tentang cara nak hilangkan jerawat.

Kali ni pula Erine nak share petua petua hilangkan jerawat atau tak kasi jerawat naik langsung kat wajah. Yang best nya pula petua-petua ni sangatlah murah dan paling senang nak dapatkan bahan dia.

Petua Menghilangkan Jerawat.

  • Limau dan kunyit

Limau dan kunyit diyakini dapat mengurangkan jangkitan dan keradangan pada kulit. Cara membuat ramuan ini adalah dengan menumbuk kunyit hingga halus. Kemudian campurkan  perahan limau dan sapukan ramuan tadi ke wajah dan biarkan selama 10-15 minit. Selepas itu bilas dengan air sejuk sehingga wajah bersih kembali.

  • Baking Soda

Salah satu cara menghilangkan jerawat batu secara semula jadi dengan cepat adalah dengan menggunakan baking soda. Cara membuat ramuan semula jadi ialah dengan mencampurkan setengah sudu teh baking soda dengan air dan garam laut. Campuran itu akan membentuk pes yang nantinya akan anda sapukan pada wajah yang terkena jerawat. Biarkan selama 10 minit lalu bilas dengan air sejuk.

  • Kentang

Kulit kentang diyakini boleh memecah jerawat batu pada wajah. Gunakan kulit ini untuk menghilangkan jerawat batu secara semulajadi dan cepat.

  • Putih telur dan madu

Minyak berlebihan pada wajah akan mengakibatkan kekotoran pada wajah. Ramuan ini dapat membantu pengeluaran minyak pada wajah agar tidak berlebihan. Cara membuat ramuannya adalah dengan mencampurkan satu sudu teh putih telur dan satu sudu makan madu kemudian sapukan pada wajah.

BAHAN-BAHAN ALAMI LAIN YANG BOLEH DIGUNAKAN UNTUK HILANGKAN JERAWAT

 

Minyak Zaiton

Minyak zaitun bukan sahaja berkhasiat untuk kesihatan malah bagus untuk menghilangkan kesan jerawat. Sapukan minyak zaitun terutamanya pada bahagian wajah yang berparut jerawat. Selain mengurangkan parut jerawat, penggunaan yang konsisten juga boleh menjadikan wajah awet muda dan berseri.

Putih Telur

Sediakan sebiji telur ayam kampung, kemudian pisahkan antara kuning dan putihnya. Campurkan putih telur dan pukul hingga mengembang. Kemudian oleskan pada kulit wajah terutamanya yang bernoda hitam disebabkan oleh parut jerawat. Biarkan hingga kering, kemudian bilas dengan air.

Lidah Buaya

Lidah buaya dipercayai memiliki banyak khasiat semula jadi terutamanya untuk menghilangkan parut di wajah. Kajian saintifik membuktikan bahawa lidah buaya mempunyai bahan yang dapat mempercepatkan proses pembentukan sel kulit baharu. Untuk menggunakannya, anda perlu potong daun lidah buaya dan sapukan lendir bahagian dalam lidah buaya ke parut jerawat. Biarkan lendir itu kering sendiri dan meresap ke dalam kulit. Selepas itu, anda boleh mencuci wajah dengan air suam sehingga bersih.

Masker Beras

Beras juga tidak ketinggalan menawarkan banyak khasiat untuk kecantikan kulit. Untuk membuat masker beras, ambil segenggam beras yang belum dicuci dan tumbuk hingga halus. Rendamkan ia semalaman dengan segelas air. Keesokan harinya, buang air jernih yang terdapat di bahagian atas. Gunakan mendapan pekat putih pada lapisan bawah. Campurkan bahan tadi bersama satu sudu kecil madu. Sapukan ke wajah terutamanya pada bahagian yang berparut. Biarkan selama 30 minit, kemudian bilas dengan air suam. Amalkan secara konsisten untuk mendapatkan hasil yang memuaskan.

Asam Jawa

Asam jawa yang sering digunakan dalam pelbagai menu masakan juga boleh membantu menjaga kulit wajah dan mengurangkan kesan jerawat. Caranya mudah sahaja. Ambil sedikit asam jawa dan bancuh dengan air masak. Pastikan bancuhan itu tidak terlalu cair. Kemudian sapukan ramuan tadi pada kulit yang berparut kira-kira 20-30 minit. Biarkan ia kering dan bilas dengan air bersih. Walau bagaimanapun petua ini kurang sesuai diamalkan bagi anda yang miliki kulit kering.

Jus Timun

Timun sangat bagus sebagai penyegar semula jadi untuk kulit, selain memperbaiki tekstur kulit, menyembuhkan, melembapkan wajah dan membuatkan kulit wajah kelihatan awet muda. Kandungan airnya boleh menyegarkan kulit wajah, malah cara pemakaiannya juga mudah. Anda hanya perlu hiris timun segar dan tepekkan pada wajah yang berparut. Biarkan selama 20-30 minit kemudian cuci wajah anda dengan air sejuk. Amalkan setiap hari agar kesan parut itu hilang.

 

haaa bahan memang sangat senang nak dapatkan?

Tetapi siapa perasan, yang penyediaan untuk buat masker atau enyediakan petua menghilangkan jerawat ni adakalanya renyah. Jadi, Erine nak ambil kesempatan ini untuk memperkenalkan Skincare terbaru dari Shaklee iaitu YOUTH SKINCARE. YOUTH SKINCARE ini menjadi pengganti kepada Nutriwhite dan Enfuselle. Korang boleh baca entry pengenalan YOUTH SKINCARE ni dengan click pada link.

Cara Daftar Ahli Shaklee Online

Cara Daftar Ahli Shaklee Online 2017


Pengedar Shaklee Petaling Jaya

❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣
Shaklee Independent Distributor Erine Zulkefli( 1238657)


FB : Nurshazreen Zulkefli


Phone : 017 9108687


Order Shaklee Online dan pos ke seluruh Malaysia


COD Shaklee Area PJ : Seksyen 14, Petaling Jaya, TTDI, Old Town PJ. Ara Damansara


❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣

Ubat Kencing Manis

Ramai penghidap diabetes tidak mengambil ubat kencing manis dengan betul. Jika arahan agar makan dua tablet, tetapi dia hanya mengambil satu sahaja tanpa memaklumkan doktornya.

Ada pesakit yang menggunakan insulin, tidak mengetahui cara menyuntik insulin dan tempat suntikan. Hasilnya insulin yang disuntik tidak dapat bertindak balas sepenuhnya.

Ada juga pesakit yang tidakyakin dengan ubat klinik kerajaan dan sanggup membeli di farmasi swasta. Dengan cara ini, dia bukan sahaja sanggup berbelanja lebih tetapi kesihatan dia tidak dapat dipantau oleh pihak hospital. Apabila wujud komplikasi, barulah pergi ke hospital dan ketika ini sudah terlambat. Diabetes menyerang tanpa mengenal batasan.

Ada juga pesakit yang sanggup membeli makanan tambahan beratus-ratus ringgit sebulan kerana tidak mahu makan ubat hospital. Akhirnya, dia tertewas juga kerana dia tidak menjaga makan dan sukatan serta tidak aktif bersenam.

Oleh itu, pesakit diabetes hendaklah peka kepada jenis ubat, bila perlu diambil, bagaimana dan di mana perlu menyimpan ubat-ubatan itu agar selamat dimakan atau disuntik. Ikutlah arahan doktor.

Jangan sesekali mengamalkan sebarang jenis supplement dan mengabaikan terus ubat yang diwajib kan oleh doktor.

NAMUN……

AMARAN!

Kesan Pengambilan Ubat Hospital Berterusan.

Buah pinggang menjadi semakin lemah kerana terlalu kuat bekerja sepanjang masa. Bukan saja dalam penapisan glukosa yang banyak, malah bekerja keras untuk menyingkirkan sisa-siasa bahan kimia daripada ubat-ubatan hospital yang diambil

Jadi, entry ini, Erine nak share supplement yang anda boleh amalkan bersama ubat-ubatan sebagai ikhtiar untuk merawat diabetes.

Supplement Yang Sesuai Untuk Pesakit Kencing Manis Mengawal Masalah Paras Gula Yang Tinggi Di Dalam Darah

1) Vivix

Resveratrol yang terdapat di dalam Vivix memberi banyak manfaat kepada pesakit kencing manis. Terdapat kajian yang menunjukkan apabila resveratrol diambil bersama ubat kencing manis sedia ada, kawalan gula di dalam darah adalah lebih baik. Dengan kata lain, Vivix dapat membantu menurunkan paras gula di dalam pesakit kencing manis. Kajian juga menunjukkan resveratrol ini dapat menurunkan paras kolesterol di dalam darah.

 

vivix shaklee

Vivix Shaklee

2) Energyzing Soy Protein (ESP)

Berbanding susu lain yang terdapat di pasaran. ESP mengandungi rendah karbohidarat dan gula. Dalam setiap hidangan ESP, kandungan karbohidratnya adalah 10 gram manakala kandungan gula adalah 9 gram. ESP juga merupakan kumpulan minuman yang mempunyai Indeks Glisemik yang rendah. Indeks Glisemik ESP adalah 39 sahaja. Indeks Glisemik menggambarkan kadar kecepatan gula dalam darah meningkat apabila kita makan sesuatu makanan. Indeks glisemik ESP adalah rendah menjadikan ianya sesuai untuk pesakit kencing manis.

Klasifikasi

Bacaan Indeks Glisemik

Contoh  makanan

Indeks Glisemik Rendah

Kurang dari 55

Bijirin (barli, oat,millet)Kekacang (walnut, soya, badamSayur-sayuran, Buah-buahan
Indeks Glisemik Sederhana

Antara 56-69

Prune, Roti pita, Beras basmati
Indeks Glisemik Tinggi

Lebih dari 70

Roti putih, nasi putih, glukos, kentang

Kandungan Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee

Kandungan Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee

Selain itu, kandungan protein di dalam ESP membantu pembinaan sel-sel baru yang rosak akibat penyakit kencing manis.Sel-sel yang rosak akan menyebabkan berlakunya pelbagai komplikasi kepada pesakit kencing manis.

Berbanding susu Ome**, kandungan karbohidratnya lebih tinggi daripada ESP iaitu 17.7 gram dalam setiap hidangan. Manakala kandungan gulanya untuk setiap hidangan adalah 13.2 gram. Kandungan karbohidrat dan gulanya sangat tinggi. Menjadikan ianya kurang sesuai untuk pesakit kencing manis. Kalau nak minum juga susu ni kurangkan kuantitinya dan campurkan juga dengan oat semasa bancuh.

Kandungan Susu Omeg*

Kandungan Susu Ome**

Adalah penting untuk pesakit kencing manis melihat kandungan karbohidrat dan gula pada label makanan atau minuman kerana ianya akan mempengaruhi kandungan gula di dalam darah.

3) Vitalea

Vitalea adalah multivitamin yang mengandungi 28 jenis vitamin dan mineral di dalamnya. Vitalea membantu meningkatkan kesihatan dan kecergasan tubuh pesakit kencing manis. Kalau anda atau ibu bapa anda sering letih dan lesu, saya sangat-sangat menyarankan anda mengambil Vitalea bersama Vitamin B Complex Shaklee

Vitalea Shaklee

Vitalea Shaklee

4) Vitamin B Complex

Antara masalah lain yang paling biasa dialami oleh pesakit kencing manis adalah masalah kebas pada jari, tangan dan kaki. Kebas-kebas ini adalah antara komplikasi yang boleh dialami oleh pesakit kencing manis. Bagi mengatasi masalah ini supplement yang paling sesuai diambil adalah vitamin B Complex. Vitamin B Complex Shaklee mengandungi Vitamin B1, B2, B3, B6 dan B12 di samping vitamin yang lain iaitu folic acid, biotin dan d-Calcium Pantothenate. Vitamin B Complex ini membantu menagani masalah kebas-kebas yang dialami oleh pesakit kencing manis.

Vitamin B Complex Shaklee

Vitamin B Complex Shaklee

5) Omega Guard

Omega Guard Shaklee mengandungi asid lemak omega 3 yang mempunyai banyak manfaat kepada pesakit kencing manis. Kajian menunjukkan omega 3 dapat meningkatkan metabolisme karbohidrat dan lemak. Keadaan ini penting bagi pesakit kencing manis supaya paras gula dan kolesterol mereka berada pada tahap terkawal. Selain itu, omega dapat mengurangkan risiko pesakit kencing manis mendapat masalah jantung.

OmegaGuard Shaklee

  1. Omega Guard Shaklee

Banyak kan supplement yang sesuai untuk pesakit kencing manis. Jangan risau tau. Anda tidak semestinya memerlukan kesemua supplement ini. Pemilihan supplement yang betul adalah penting untuk memastikan anda mendapat manfaat yang terbaik. Oleh itu, konsultasi tentang supplement yang sesuai sangat penting sekiranya anda mempunyai penyakit kencing manis.

Anda boleh membeli produk-produk ini dengan mana-mana agen/pengedar Shaklee di Malaysia ini. Namun begitu saya tidak menjamin anda mendapat konsultasi yang terbaik daripada pengedar-pengedar lain kerana kencing manis adalah penyakit yang complicated.

Harus diingat. Semua supplement ini bukanlah untuk mengganti rawatan kencing manis sedia ada. Pesakit perlu meneruskan rawatan seperti biasa untuk mengawal penyakit kencing manis tersebut. Pesakit juga harus terus mengamalkan gaya pemakanan yang sihat dan seimbang.

Pengambilan supplement bukanlah bermakna pesakit kencing manis boleh makan apa sahaja tanpa kawalan dan tidak lagi mengambil ubat kencing manis dalam rawatan sedia ada. Supplement membantu meningkatkan tahap kesihatan penyakit kencing manis. Selain itu, supplement juga bertindak sebagai pilihan tambahan untuk mengawal penyakit kencing manis.

Sekiranya anda berminat untuk mmengetahui dengan lebih lanjut berkenaan supplement untuk pesakit kencing manis, anda boleh menghubungi saya dengan mana-mana cara di bawah.

Cara Daftar Ahli Shaklee Online

Cara Daftar Ahli Shaklee Online 2017


Pengedar Shaklee Petaling Jaya

❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣
Shaklee Independent Distributor Erine Zulkefli( 1238657)


FB : Nurshazreen Zulkefli


Phone : 017 9108687


Order Shaklee Online dan pos ke seluruh Malaysia


COD Shaklee Area PJ : Seksyen 14, Petaling Jaya, TTDI, Old Town PJ. Ara Damansara


❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣

Khasiat Peria Katak

Peria Katak atau dalam bahasa Inggeris disebut Bitter gourd dan Bitter melon adalah sejenis sayur buah yang paling pahit di dunia ini ditanam sebagai tanaman makanan.

Nama saintifiknya ialah Momordica charantia dan ia tergolong dalam famili tumbuhan Cucurbitaceae. Peria Katak mempunyai pelbagai khasiat dan baik untuk kesihatan.

Khasiat Pemakanan Peria Katak

* Kandungan kalori yang rendah

* Mengandungi vitamin B1, B2, B3, C, magnesium, asid folik, zink, fosforus, manganese, fiber yang sangat tinggi.

* Kaya dengan zat besi.

* Kandungan beta-karotenenya 2 kali ganda daripada yang terdapat dalam brokoli, kalsiumnya 2 kali ganda daripada bayam, potasssiumnya 2 kali ganda daripada pisang.

Semalam Erine ada share resepi Peria Katak mudah kan. Hari ini pula Erine nak share khasiat Peria Katak yang ramai kita tak tahu. Kalau kita google khasiat Peria Katak, banyak info tentang bagaimana dan cara Peria Katak merawat Kencing Manis. Tapi kali ni, kita tambah lagi dan tengok ;

10 Khasiat Peria Katak

1. Merawat darah tidak sihat, seperti darah bertoksin, dengan mencampurkan jus peria katak dengan sedikit jus limau.
.
2. Penyakit taun – Peringkat awal taun boleh dirawat dengan campuran jus daun peria katak dengan jus bawang merah dan jus limau.
.
3. Penyakit kencing manis – Peria katak mengandungi sebatian hypoglycemic (dikenali sebagai insulin tumbuhan) yang boleh menurunkan paras gula dalam darah dan air kencing dengan berkesan.
.
4. Tenaga – Selalu minum jus peria katak dapat menambah tenaga dan stamina, di samping mengurangkan masalah tidur yang sering terganggu.
.
5. Masalah mata – Kandungan beta-karotenenya yang tinggi dapat membantu memperbaiki penglihatan mata.
.
6. Membersih dan memperbaiki masalah hati (hepa) yang disebabkan oleh pengambilan alkohol berlebihan.
.
7. Meningkatkan sistem imun dan ketahanan badan terhadap jangkitan penyakit.
.
8. Penyakit Buasir – Buasir boleh dirawat dengan mencampurkan jus daun peria katak dengan buttermilk dan diminum semasa perut kosong pada awal pagi. Bedak sejuk (paste) yang diperbuat daripada akar pokok peria katak pula boleh dibubuh pada buasir supaya lukanya cepat sembuh,
.
8. Psoriasis – Selalu minum jus peria katak dapat mengurangkan psoriasis dan penyakit fungus yang lain, seperti kurap, fungus pada kaki ahli sukan, dan lain-lain.
.
9. Penyakit gangguan pernafasan – Campurkan jus peria katak dengan madu. Jika diminum setiap hari ia dapat merawat penyakit seperti asthma dan penyakit paru-paru yang lain.
.
10. Toxemia ialah pembersihan darah yang kotor daripada toksin. Jus peria katak ini juga mampu membersihkan hati (hepa) dan dapat mengubat jaundice.

 

Wow mesti macam tak sangka makanan kampung kita ni sangat banyak khasiat yang tersembunyi kan. Kebetulan pagi tadi melihat update status dari seorang doctor tentang kehebatan Peria Katak ni.

Jadi kiranya tuan-tuan dan puan puan mempunyai saudara mara yang ada diabetes. Bolehlah amalkan makan peria katak ni secara mentah-mentah supaya khasiat nya tidak rosak. Kalau makan Peria katak yang pahit tu sangat berat kepada anda, anda juga boleh berikhtiar dengan VIVIX sahaja kerana kandungan di dalam VIVIX juga mampu untuk merawat dan menghalang

Cara Daftar Ahli Shaklee Online

Cara Daftar Ahli Shaklee Online 2017


Pengedar Shaklee Petaling Jaya

❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣
Shaklee Independent Distributor Erine Zulkefli( 1238657)


FB : Nurshazreen Zulkefli


Phone : 017 9108687


Order Shaklee Online dan pos ke seluruh Malaysia


COD Shaklee Area PJ : Seksyen 14, Petaling Jaya, TTDI, Old Town PJ. Ara Damansara


❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣

Resepi Peria Katak Ubat Kencing Manis

PERIA KATAK.

Peh sebut Peria mesti yang pernah makan terbayangkan kepahitan ulam sayur yang terkenal dengan kebaikan dan 1001 khasiat dalam merawat kencing manis secara semula jadi. Tapi, tak ramai pula yang sanggup nak makan mentah buat ulam kan. Tapi Bak kata Pak Hamid Gurkha,

Selalu untuk kurangkan rasa pahit peria Erine akan potong nipis-nipis senipis-nipisnya dan rendam dalam air garam dalam 20-30 minit untuk larutkan kepahitannya tu. Tapi jangan lah sampai naik masin jadi jeruk Peria tu you all rendam tau.

Okay, memandangkan hari ini hari Sabtu, mesti ramai yang tengah planning nak masak apa kan. So, apa kata hari ini you all masak peria plak. Tak susah pun awak. Nah! Erine bagi resepi mudah masakan peria yang korang boleh buat arini. Kalau you all ada resepi purba yang nak share, komenlah kat bawah nanti ye!!

RESEPI PERIA KATAK

1. Peria Katak Goreng Telur – Rasanya yang ni menjadi feveret ramai orang. Masak peria goreng bersama telur. Caranya Goreng dan tumis aje

 

2. Peria Goreng Rangup – Yang ni pun resepi paling mudah dibuat kan, Cuma celup dengan tepung sahaja. Boleh juga tambah rempah kari, serbuk kayu manis dan jintan manis jintan putih sekali. Goreng bagi rangup. Boleh ratah je ni.

3. Peria Katak Masak Sambal – Masak sambal ni sedap amat. Korang boleh try peria katak masak sambal campur dengan ikan bilis rangup ataupun udang. Serius best!

4. Peria Telur Asin Berlada – Resepi ni saya temui di di blog Kak Ita Masam Manis. Nampak sedap! Resepinya lebih kurang sama dengan resepi peria katak goreng telur tu tadi, Cuma gantikan aje telur biasa tu dengan telur masin. Boleh la cuba lepas ni kan.

5. Peria Katak Masak Lemak Udang– Resepi berkuah yang sungguh enak. Masak lemak mesti korang dah terer buat kan. Apakata lepas ni cuba tambah masukkan sekali peria katak dalam masakan masak lemak. Mesti lagi sedap dan berkhasiat. Kalau korang nak resepi lengkap dan lagi power, sila-sila lah melawat blog resepi kat blog Kak Azie dan Kak Ita Masam Manis. Erine laki bini pun selalu rujuk resepi mudah kat situ. hihi.

 

okaylah, itu sahaja yang Erine nak share hari ni. Sebab today Sabtu kan, so kita sharing santai-santai je. Esok tunggu entry lagi satu Erine akan post, yang pasti berkaitan dengan pos ini dan rahsia terpendam khasiat Peria Katak.. Tunguuuuuu~

 

 

 

Cara Daftar Ahli Shaklee Online

Cara Daftar Ahli Shaklee Online 2017


Pengedar Shaklee Petaling Jaya

❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣
Shaklee Independent Distributor Erine Zulkefli( 1238657)


FB : Nurshazreen Zulkefli


Phone : 017 9108687


Order Shaklee Online dan pos ke seluruh Malaysia


COD Shaklee Area PJ : Seksyen 14, Petaling Jaya, TTDI, Old Town PJ. Ara Damansara


❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣